Menu
På denne side finder de Festmenu og Ta selv bord.
Min. 20 kuverter. ellers tillæg på 20 %.
Skal bestilles/betales min. 3 hverdage før.
_____________________________________________________
Klar suppe m / boller, ris kr. 44,-
Med hj. trillede boller kr. 55,-
Asparges suppe. kr. 44,-
Tomat suppe. kr. 44,-
Løgsuppe. kr. 44,-
Grønsags suppe. kr. 44,-
Indisk Karry suppe. kr. 44,-
Minestrone suppe. kr. 68,-
Forretter:
* Fiskesymfoni,. 78,-
* Maskeret blomkål m / røget mørbrad. 72,-
*Ferskrøget laks m / æggestasnd og aspares, 58,-
`"Torske ret m / æg og rejer, 58,-
Torske mousse m / tomat og grønt, 48,-
Maskeret blomkål m / æg, rejer, salat, 42,-
Skinkesalat m / asparges, ærter, majs, 40,-
Tun mousse m / ærter, æg, rejer, 44,-
Hønse salat m ærter, asparges, 44,-
Hønse reje salat m / mandarin 44,-
Hønse salat + ananas ring,m / rejer,44,-
Rejecocktail , 44,-
2 x tartelet m / høns, 44,-
Avocado cocktail m / rejer , 44,- (sæson)
HOVEDRETTER:
Min. 20 kuverter.
* Dyreryg m / waldorf salat, grønsager, smør ristede champignon, tyttebør pg asier, 175,-
* Dyrekølle m / waldorf salat, bønner,tyttebær og asier, 166,-
* Svinemørbrad stegt som vildt, m / waldorf salat og grønsager, 138,-
* Wiener schnitzel m / ærter og brasede kartofler.158,-
* Kalvesteg som vildt, m / waldorf salat, tyttebær og grønsager.128,-
Nakkefilet som vildt, m / waldorf salat tyttebær og grønsager, 118,-
Gammeldags Oksesteg, m waldorf salat, tyttebær og grønsager, 118,-
Husarsteg,= fyldt nakkefilet, m / agurkesalat, grønsager.118,-
Skinke schnitzel m / ærter, krydder kartofler.138,-
Glaseret skinke m flødekartofler,og grøn salat, 108,-
Oksekød m / peberrods sovs, grønsager og asier, 118,-
Sprængt kalkun bryst m / grønsager, 118,-
Flæskesteg, m / rødkål , asier.108,-
Sprængt svinekam m / grønsager, 108,-
Hamburgerryg m / grønsager 108,-
Marineret kyllingebryst, kartoffelgratin , grønsag,98,-
Hvor intet andet er nævnt, medhører hvide kartofler.
Desserter:
Trifli dessert. 44,-
Kirsebær trifli 44,-
Juni dessert, 44,-
Pandekager m / is,44,-
Is m / syltede frugter, 42,-
Islagkage, 42,-
Fløderand m / frugt sauce, 42,-
Moccafromage, 42,-
Rom fromage m / kirsebær sovs. 48,-
Citron fromage, 42,-
Kirsebær likør fromage, 44,-
Sherry fromage, m / syltede frugter,44,-
Frugt tærte m / flødeskum, 44,-
Kokosbund m / hindbærmousse. 44,-
Chokolademousse m / mandler og flødeskum, 44,-
Jordbærmoussem m/ flødeskum, 44,-
Ris a`la mande med frugtsauce. 44,-
Pærer Bella Helene. 40,-
Hawaiidrøm,40,-
* Chokoladeskal m / frugter og soft ice., 58,- + 14 kr.- i helaftens pris
* Friske frugter m / soft ice.58,-+ 14 kr.-
* Nøddekurv m / frugter soft ice. 58,- + 14 kr.-
* Mandelkage m / hindbærpure og soft ice.58,- + 14 kr.-
* Rubinsteinkage, 68,- +24 kr.-
Soft ice kan ikke laves ud af huset!
* Kan ikke vælges til hel aftens pris, uden merpris.
TA´SELV BORD:
Min. 20 personer. Kan ikke vælges til helaftenspris,unden merpris.
A . Husarsteg, frikadeller, glaseret skinke,Salatbord m / 10 slags grønt,2 slags dressing, flødekartofler og flutes.
Pris 145,- kr.
B. Marineret kylingefilet, provencalsk svinemørbrad, roastbeef skiver, flødekartofler, broccoisalat, blandet grøn salat og dressing.
Pris 139,- kr
C. Sennepsmarineret nakkefilet, frikadeller, tartelet m / høns i asparges, flødekartofler, grønsagstærte, krydder kartofler, salatbord og dressing.
Pris 139,- kr
D. Tartelet m / høns i asparges, tun mousse m / æg , rejer og flutes, lun leverpostej m / champignon og bacon,rugbrød og smør, ribbensteg m / røkål og asier, provencalsk svinemørbrad, broccolisalat.
Pris 119,- kr
E. Maskeret blomkål m / rejer, æg og flutes, græsk farsbrød,nakkefilet med bacon, salatbord m / 10 slags grønt, 2 slags dressing, flødekartofler.
Pris 129,- kr
Ønsker De selv at sammen sætte en menu, aftales der en pris ud fra det aftalte.
Kaffe m/ småkager 38,- kr.
Natmad.Efter ønske.
Eks. Supper 44 kr.
Boller m/ pålæg 48 kr.
Priserr fra.36 kr til 68kr.